sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Saa tulla syöm ... eiku lisää lunta


Nyt kyllä saa sanoa kuten Päätalon Riitu aikoinaan , minä oon ihan päkätissään tuon kellarin ja lumen kanssa . Koristelin tuota kellaria ja ajattelin ensin panna sen nimeksi Perämennilä , siellä asuvien menninkäisten mukaan . Mutta enhän minä ole varma , asuuko siellä menninkäisiä . Ehkä maahinen , tai jopa vuorenpeikko saattaa majailla siellä . Kunhan tulee enemmän lunta , niin saahan sen selville jäljistä , jos liikkuvat ulkona . Jos ei näy jälkiä , niin varmaan nukkuvat talviunta . Ainakin näinä päivinä näyttävät viettävän pirtti- ilmoja joten ovat hereillä vielä , elleivät sitten ole laittaneet pitkään palavia kynttilöitä ovi-ikkunaan :o)

Onko kenelläkään muulla harrastuksena koristella pihalla . Laittakaa kuvia . - Niin ja vilkaiskaa tuota sivupalkkia , laitan siihen kuvia jouluikkunoistani vuosien varrelta . Minulla on ollut harrastuksena laittaa ikkunat jo marrskuun alkupuolella . Saan nauttia niistä pitkään .

1 kommentti:

  1. Kun olis kellari tai mikä muu ulkorakennus tahansa niin kyllä koristeleisin,, vaan kun ei ole :( Tuo sun kellari on ihanan näköinen ja jouluinen ikkunasi myös :)

    VastaaPoista