sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Muutoksia säässä


Tänään aurinko paistaa ja ilmassa on aivan selvä kevättalven tuntu jopa siinä määrin , että tuli pakottava tarve käydä blogeilla . Olen viime aikoina valmistanut kirjaani . Osa teistä tietääkin , että kirjoitin pari vuotta sitten kirjan ja olen latonut , taittanut , tulostanut ja valmistanut kirjaa itse . Se on , jos toden sanon mukava saavutus . Jollakin tapaa on sellainen tunne että , kappas vaan minua .Torstaina oli vielä näin luminen keli .

6 kommenttia:

 1. Ihan selvästi enteilee kevättä tuo kuva, missä on parvi lintuja aterioimassa ja metsän takana kirkas auringonvalo. Hämärät päivät ovat väistymässä, onneksi. Hienoja kuvia.
  Tsemppiä kirjasi valmistumiseen.

  VastaaPoista
 2. Siinä onkin tekemistä kun kirjan tekee kokonaan, onnea matkaan!
  Kyllä tänään selvästi aisti kevään puolelle maapallosemme kääntyneen. Aurinko jo kummasti paistoi tänään ja oli jotenkin vaan tunne kevään saapumisesta.

  VastaaPoista
 3. Täällä paistoi aurinko myös ja oli vähän pakkasen puolella,tuuli teki purevaa siitä..Mutta kevättä kohti mennään pikkuhiljaa:)
  Onnea kirjan tekemisessä ,siinä mennee aikaa,mutta lopussa sse palkitsee!

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva, koivuja ja lintuja ♥
  Liekkö vihervarpusia?
  Hiukan minulla linssit likaiset :/
  Kevät tulee, ja helmikuu on kiva.
  Kiitos kommenteista blogissani, osallistuitko sinä arvontaani, että osaan listata?

  Leppoisaa iltaa ja kiitos ♥

  VastaaPoista
 5. Kyllä sinulla puuhaa sitten riittää jos kirjaa pakerrat. Jos saan ihmetellä miksi teet sen käsin kun voisi tehdä digitaalisesti.
  http://www.bod.fi/tee-kirja-internetissa-BoDeasyBook.html
  En arvostele mitenkä ihmettelen vaan kun se printtaaminen maksaa ja musteet kalliita kotitulostimiin. Jokatapauksessa tuossa yksi osoite tulevaisuutta varten jos joskus harkitset digitaalisesti tekemistä mutta ihan oikean kirjan saat käsiisi ja tuolla saa vielä myytyä sitä.
  Kaikkea hyvää kirjan pariin:)

  VastaaPoista
 6. seijastiina , osallistun kyllä arvontaa , en vain muistanut sanoa .
  Henrietta , tiedän kyllä että kirjan voi tehdä internetissä ,MUTTA , tämä kirjani oli alunperin tarkoitettu ainoastaan lähisuvulle . Ja se tekeminen tuli ikäänkuin haasteena itselle , osaanko . Ja osasinhan minä . Kävi sitten niin , että tällainen kirja on sinällään harvinaisuus , joten tilauksia tuli , vaikka en kaupannutkaan .

  VastaaPoista