lauantai 23. lokakuuta 2010

Lauantai ja meni leikkimiseksi

Tänä aamuna heräsin jo kuuden jälkeen erittäin virkeänä ja tarmokkaana . Jotenkin tuntui , että nyt teen kaikki tekemättömät työt . Kun päivä rupesi valkenemaan , lähdin aivan ensimmäiseksi kantamaan uuni - ja saunapuita . Ja siihempä se sitten lopahti se tekemättömien töiden teko . Löysin aivan ihmeellisiä tuohia . Voi , ei niillä voi sytyttää uunia , eikä saunaa . Etkös olekin samaa mieltä . - Tämähän on ilmiselvä tarueläin . Päitset päässä , niskassa pystykaulus ja aivan tuossa ylimpänä hopeinen kruunu . Ja niskassa hiukan kookkampi koru .
Tässä tämä sama eläin varjoineen .

Löytyi myös kaunis tuohikukka .


Tästä en ole aivan varma , mikä se on . Ensin se näytti aarrelaivalta , sitten näytti kasvavan puita kalliolla . - Tiedä häntä jos se onkin vain tavallinen tuohen käppyrä . Hahaa !
3 kommenttia:

 1. Joo, oikeessa olet, ei noilla voi mitään sytytellä :D Alin minusta näyttää ihan valaskalalta, ylin on kuten kerroit, taruolento, mutta taasen sen alla oleva on kuin ruokalevolla oleva vuohi, vaikka se onkin sama tuohi. Aivan ihmeellistä :)) Jännää kuin joistain asioista alkaa näkemään muotoja, niin kuin pilvistä kun niitä kesäsin katselee, tai pensaista tai kivistä.
  Mukavaa lauantai-iltaa ♥

  VastaaPoista
 2. Kivoja, mukava touhua sinulla ♥
  Kiitos kiinnostuksesta blogiini.

  Mukavaa lauantai iltaa :)

  VastaaPoista
 3. Hienoi kuvii oot ottanu on se kumma ku alkaa jossain asoissa nähä vaan tollasii muotoja.

  VastaaPoista