keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Lisää vanhaa arkkitehtuuriaMcVicar Manor 146 N Court street Thunder Bay. Nykyisin pieni hotelli, alunperin jonkun paikallisen paronin yksityinen koti . Nyt hotellia pitää joku eläkkeellä oleva opettajapariskunta. Palautesivuilla asiakkaat suorastaan ylistävät paikkaa. Rakennettu 1906, rakennuttaja Louis Welsh.

  Tämä "manor" on niin mielenkiintoisen näköinen, että taitaa olla "pakko" käydä vielä kerran lomalla Thunder Bay:ssa ja yöpyä tässä talossa - " makso mitä makso". Pohdin jo, otanko sen huoneen, missä on näköala Superior lakelle, vai sen mihin kuuluu McVicar kreekin solina, vaiko sen, missä on terassi. Haavaita,  suunnitelmia. Aina pitää olla jotakin, mitä odottaa. Eikö vain?

Kuva Veijo Mäki, tiedot netistä.

  Olen harhautunut nyt kauas varsinaisesta aiheestani, mutta kun löysin Thunder Bay:n sivut historiallisista rakennuksista, en voi lopettaa niiden tutkimista noin vain, sillä olen vuosikymmenet ollut kiinnostunut kaupaungin historiasta ja nyt tänä internet kautena se on meidän kaikkien ulottuvilla vihdoinkin, että katsotaan, miten jatkan.

  Laitan tähän säätiedotuksen tältä päivältä, etenkin teille ystävät siellä "rapakon" takana. Historiallinen on tämä talvi ollut täällä koti Suomessa, ei juuri ollenkaan talvea tähän mennessä. Lämpätila tänään 8,5 Celsiusta. Keväinen kova tuuli, maton pesu aika. Talvi vaatteet aivan liian kuumat ulkosalla. Suuri ihmettely täällä. Säätiedotus kuitenkin lupaa pakkasia ja lunta lähiaikoina. Olisihan se jo ennekuulumatonta, jos ei olisi talvea ollenkaan.

1 kommentti:

  1. Ihana, kuin kummitustalo, mutta kyllä siinä kelpaisi kummituksista huolimatta asustella. Kiva postaus.

    VastaaPoista